Korut polymeerisavesta | Smycken i polymerlera


Polymeerisavi on materiaalina aika mahtavaa: sopii monenikäisille askartelijoille ja aloittelijakin siitä saa suhteellisen nopeasti ja helposti palkitsevan lopputuloksen. Tässä postauksessa idea helppon korumalliin, jonka lapsikin osaa tehdä. 

Polymerlera är ett material, som charmar med sin enkelhet. I det här inlägget ser du ett parr örhängen som till och med ett barn kan göra. Materialet är skönt i och med att det är lätt att hantera och dessutom åstadkommer man lätt ett snyggt resultat. 


Nämä puolikuunmuotoiset korvikset ovat ihan samaa sarjaa näiden viime kesänä itselleni muovailemien korvisten kanssa. Paistamisen jälkeen lakkasin osat värittömällä kynsilakalla (patenttiratkaisu), johon kiinnitin suuria askarteluhileitä ja vielä päälle kerroksen kynsilakkaa. Korvakorupiikit liimasin Loctiten Repair Extremellä.

De här halvmånsformade örhängena liknar dem jag pysslade till mig själv i somras. Efter att ha gräddat smyckesdelarna enligt instruktionerna för leran lackade jag dem med genomskinligt nagellack (vilken patentlösning) och strödde på stort glitter och ett till lager nagellack. Örhängesstiften är limmade med Loctites Repair Extreme. 


Kommentit

Suositut tekstit